6 månader!!

Igår blev lillan 6 månader. Jag förstår inte att tiden gått så fort. :-)

Just nu har Leia kommit på en besvärlig ovana. Nämligen att om hon inte vet var jag är så skriker hon. Hon skriker extremt!! Vilket innebär att jag inte kan göra så mycket om vi inte vill ha en hysterisk unge. Vi försöker få henne att kunna vara med Mattias också. Så jag går och ”gömmer mig” (t.ex. läser en stund) medan hon är hos honom. Än så länge går det inte så bra. Men vi måste vänja henne vid att andra duger lika bra som jag.
Men hon kan vara väldigt söt när hon tittar efter mig. Som igår när jag skulle bädda sängen. Hon låg i sin säng och när jag vänder mig mot henne har hon dragit ner spjälsängsskyddet och ligger och tittar på mig genom pinnarna.

 

Idag ska Mattias i väg och titta på fotboll så jag och Leia ska nog ha lite tjejkväll med någon film och resterna från igår. Det blev kvar av min goda tonfiskröra. :-)

/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vardag

Nu har Mattias varit tillbaka på jobbet en vecka. Men det har gått bra för mig och Leia att komma in i rutinerna igen. Mestadels har vi fördrivit tiden med att gå promenader. Vi har gått till Mattias jobb, till stan, till bergvik och ibland till flera av ställena efter varandra. Men idag är det mulet och Mattias jobbar bara till 16:00. Så idag blir det nog bara att stanna hemma och ta det lugnt.



/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()