Leia 1år!

Jag förstår inte var tiden tar vägen! Igår blev vår lilla prinsessa 1år!!
Det var en väldigt bra dag och lillan verkade ha kul! Karlstadsdelen av hennes familj var här och firade henne och hon fick många bra/fina presenter. Hon verkade gilla att fylla år och det var roligt med paket, åtminstone tills det kom folk, då blev hon lite överexalterad och kröp omkring och försökte busa.
Vi fikade och jag försökte få lillan att blåsa ut ljuset på tårtan, men det verkade hon inte intresserad av. Istället lyckades hon sticka ner fingrarna i grädden på tårtan. Sedan skyndade hon sig att slicka av fingrarna. Ungefär som att hon ville hinna smaka innan någon torkade av det.

Just nu tar jag en liten paus från packande, för om några timmar åker vi hem till mamma i Söderköping och på onsdag är det dags för lillans andra 1årskalas, den här gången med östgötadelen av hennes familj. Så är det när man har stor familj. Då blir det lyx med två kalas! :-)

Jag vill passa på att säga ett jättetack till Tompa som hjälpt oss med väldigt mycket den här veckan!! Även till Daniel H som hjälpte till att förbereda lillans kalas!
/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyxdag!

Idag har varit en superdag!
Lillan sov inte så bra inatt så vi var ganska trötta när vi kom upp i morse. Men det vände vi snabbt. Vi åkte in till stan för att mest titta lite. Jag hade bestämt mig för att unna mig själv lite saker. Jag har varit väldigt dålig på det sedan lillan föddes. Men idag hittade jag faktiskt lite kläder som jag är supernöjd med! (Dessutom var det mesta på halva reapriset, så då kändes det ännu bättre.) Sedan köpte jag även en bodylotion och en lipbutter med choklad. Jag hade lite dåligt samvete när jag skulle betala. Men jag kom fram till att jag var värd dem.
Efter shoppingrundan lyxade vi till det med att gå till "det stora solariet". Eftersom de rummen är så stora och t.o.m har en liten fåtölj kunde vi ha vagnen (bortvänd) därinne samtidigt som vi kunde sola (efter varandra) och prata.
När vi kom hem fick jag lägga mig i ett bubbelbad med levande ljus och musik.
Kvällen avslutades med jättegod mat och bra film hemma hos Tompa.

Så idag känner jag mig riktigt bortskämd! :-)
/Kikki



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()