Sommaren

Nu är Mattias semester snart slut tyvärr. Jag ser inte fram emot att han ska börja jobba så att jag får vara själv med Leia hela dagarna igen.

 

Igår var vi i Lekåsa på mormors begravning. Det kändes väldigt jobbigt, men det var en fin begravning. Det kändes väldigt konstigt att gå runt i hennes hus utan att hon var där. Ännu konstigare att se folk (inklusive mig själv) plocka bland hennes grejer för att komma fram till om det var något vi ville ha.

 

Idag åkte vi till Mariebergsskogen för att mysa lite med lunch och glass. Nu sover lillan och Mattias. Så jag passar på att gå genom lite bilder från sommaren och slösurfar lite. När han vaknat ska vi på en promenad.

/Kikki

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mormor

Det känns overkligt och jag har svårt att förstå,

att du inte finns kvar och försvann utan ett hej då.

Jag trodde att ditt liv skulle fortsätta i många år,

så mina minnen av dig bevarar jag i hjärtats alla vrår.

Lära känna min dotter och vara med på mitt bröllop hann du ej,

och jag vet att du i framtiden kommer fattas mej.

 I min fantasi ser jag ett moln med dig och morfar på,

och vet att ni på detta sätt ändå i min familjs liv kommer ingå.

Mormor jag saknar dig redan nu,

och hoppas att vi på nåt sätt ses igen jag och du!

/Kikki den 11 juli 2011

 


Kortet är taget på Leias dop, vilket var sista gången jag träffade mormor.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tänder!

Idag  har vi passat på att åka runt lite i Norrköping och kollat lite i affärer. Leia var gnällig i natt och har varit lite gnällig hela dagen. När vi kom hem fick vi förklaringen till det. Sören frågade om Leia höll på att få tänder, för att  han tyckte att hon bettede sig som det. Men jag svarade nej eftersom jag var övertygad om att hon var för liten för det. Men efter en liten stund försökte Leia ”bita” Mattias och då märkte han att hon faktiskt hade en liten tand på väg upp. Det verkar som att det är två tänder, men det är svårt att få se och jag vill inte gräva i hennes mun. Usch vad tiden går fort! Hon föddes ju nyss!!

/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester

Nu är vi äntligen på semester hemma hos min mamma! Vi kom hit i fredags kväll och i lördags hade vi en mysdag då vi passade på att hälsa på Monkan, gå på ikanohuset lite och handla mat. Vi var borta nästan hela dagen och när vi kom hem visade det sig att det varit strömavbrott nästan hela tiden.

 

I går var mina systrar här och umgicks med oss. Anna och, hennes pojkvän, Calle ställde upp som modeller så att jag fick leka lite mer med min kamera. Jag blev riktigt nöjd med de flesta korten.

 

Nu passar jag på att ”leka” lite vid datorn. Leia leker med sin mormor och Mattias leker med sin iPad. Snart kommer Anders hit med sin familj så att vi får umgås lite med dem också! :-)

/Kikki

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart semester!!

Nu är det bara lite mer än någon timme kvar tills det är dags för mig att börja gå mot Mattias jobb för att möta honom när han slutar. Sedan har han äntligen semester och vi åker direkt hem till min mamma för att stanna där en vecka. Jag ser verkligen fram emot att träffa dem och ha lite tid att umgås!
/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()