Ärenden m.m.

Idag har Mattias varit ledig så vi har passat på att göra massor ärenden. Först var vi och vägde/mätte lillan. Hon väger över 6kg nu så hon har gått upp bra. Hon är fortfarande lite längre än medel och lite ”tjockskallig”. :-)
Efter att ha varit på BVC åkte vi till banken, för att dels få lite info och svar på frågor, men även för att äntligen starta ett eget konto till Leia. Så nu har hon sina pengar på sitt eget konto och inte på vårt.
När banken var klar åkte vi in till stan för att fixa de sista ärendena. Vi passade även på att titta lite i några affärer, men förutom en födelsedagspresent till en kompis blev det inget shoppande för någon av oss.

 

När vi kom hem började både jag och Mattias att känna oss lite sega och hängiga. Så vi har bara slappat resen av dagen och struntat i annat som vi tänkt göra. Nu har lillan äntligen somnat (hon fick ligga i sin gunga så att hon ser/hör att vi är bredvid henne) så nu ska jag och Mattias titta lite på film. Men vi får se hur mycket vi orkar innan det blir dags att sova.

/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback