Tisdag

Idag är det tisdag, vilket betyder att Mattias varit ledig och också att vi har haft ca en miljon ärenden (kanske inte riktigt så många, men det kändes som det i morse när klockan ringde).
Lillan var väldig gnällig i natt, så jag fick inte sova nästan något över huvud taget. Hon sov ungefär en halvtimme, sedan var hon vaken en timme, sov en halvtimme osv. Vid kl 6 orkade jag inte mer, men då var Mattias gullig och tog med sig Leia till soffan och halvsov där de sista två timmarna innan klockan ringde. Så jag fick sova en stund i alla fall.
När vi tagit oss upp åkte vi till Skoghall för en morgonfika med svärmor. Lillan verkade tycka att det var kul att träffa sin farmor.
Efter det handlade vi några småsaker och sedan var det dags för mig och Leia att gå till babysången. Hon verkade gilla det den här gången också, men hon var extremt trött, så hon var inte så förtjust i att dansa runt så mycket. Så det var mest jag som sjöng och hon som (efter en stund) sov.

 

När ”vi” sjungit färdigt blev vi hämtade av Mattias för att åka till banken och prata om våra lån och Mattias passade på att fixa till i sitt personsparande. Leia fick låna en leksak under tiden så hon var också nöjd. Vi fick ner räntan på lånen och gick ifrån banken med ett glatt humör!



Därefter passade vi på att storhandla, så nu är skafferi, kyl och frys fulla av mat/barnmat.
Nu har lillan börjat visa sin mer kräsna sida när det gäller mat. Innan har hon inte haft något som hon inte tyckt om, men den senaste veckan har det hänt flera gånger att hon inte velat ha maten och nu har vi kommit på vad det var. Några av barnmatsburkarna har små bitar i sig (även de som är från 6 månader) och det är det hon inte tycker om. Idag åt hon nämligen samma rätt som förra veckan, men av ett annat märke, och hon åt en enorm portion (för att vara lilla Leia).

/Kikki

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback